Ρολά Europa

Europa_999

EUROPA 999

Οι καινοτόμες προδιαγραφές του νέου ρολού EUROPA 999, αλλάζουν τα δεδομένα στο χώρο των κατασκευών προσφέροντας άψογη αισθητική με ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες αερισμού και ασφάλειας. Το ρόλο EUROPA 999:

  • Διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό στις περσίδες που εξασφαλίζουν έως και 25% περισσότερο αέρα και φως.
  • Φέρει μηχανισμό σύρτη που τοποθετείται στο κάτω μέρος του ρολού προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Τα μοτέρ μπορούν προαιρετικά να φέρουν τη δυνατότητα ελεγχόμενης ροπής (κίνηση άνω) αλλά και ανίχνευσης εμποδίου, εφόσον ζητηθεί.

Το ειδικά σχεδιασμένο προφίλ τελειώματος (κατωκάσι) του EUROPA 999 όταν συνδυαστεί με την περσίδα TV 9227 φέρει κατάλληλο θάλαμο, ο οποίος δέχεται σύρτες ασφαλείας από χαλύβδινες λάμες, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια από πιθανή παραβίαση.

ρολά-europa-sagredos-elliniko

EUROPA 999 Hybrid

Η σειρά EUROPA 999 Hybrid είναι η θερμομονωτική έκδοση του Συστήματος Ρολού EUROPA 999. Συνδυάζει μεγαλύτερη ασφάλεια με υβριδική τεχνολογία, επιτυγχάνοντας υψηλότερα επίπεδα θερμοδιακοπής, συμβάλλοντας έτσι στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Όλοι οι τύποι ρολού με μοτέρ για παράθυρα και μπαλκονόπορτες όλων των διαστάσεων, απλά και θερμομονωτικά.

Φυλλαράκια ρολών:

Ενδεικτικός Πίνακας Μέγιστων Διαστάσεων Ρολών με ύψος 2.40

Φυλλαράκια ρολών

Φυλλαράκια ρολών

Ρολά ερμητικά κλειστά χάρη στα έξτρα κλειδώματα

Το ειδικά σχεδιασμένο προφίλ τελειώματος (κατωκάσι) του EUROPA 999 με το φυλλαράκι TV 9227 φέρει κατάλληλο θάλαμο, ο οποίος δέχεται σύρτες ασφαλείας από χαλύβδινες λάμες, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια, αποτρέποντας το σήκωμα του ρολού από πιθανή παραβίαση. Έτσι, απολαμβάνει κανείς τη θέα με ηρεμία, ασφαλίζοντας τα ρολά ακόμη και όταν βρίσκονται στη θέση αερισμού!

europa-sagredos

Θα μας βρείτε

ΔιεύθυνσηΑφροδίτης 43, Ελληνικό 167 77

Δειτε πως θα ερθετε

Και τηλεφωνικά

Καλέστε απο Δευτέρα – Σάββατο: 8:00 – 16:00.

210 9618457