Σήτα Plisse

Σίτα-Plisse starla

Η μονόφυλλη σήτα οριζόντιας κίνησης Plisse είναι η ιδανική λύση για κουφώματα μπαλκονόπορτας.Λειτουργεί χειροκίνητα και διαθέτει πλισέ πανί και πολύ χαμηλό κάτω οδηγό [ περίπου 3mm]. Για το κλείσιμό της, ακινητοποιείται με μαγνήτη.

Το προϊόν κατασκευάζεται με μαύρο πανί P.E.T.. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται πανί P.E.T. γκρι χρώματος με μια μικρή επιβάρυνση.Οι στοκ αποχρώσεις των προφίλ είναι: λευκό (RAL 9010), καφέ (RAL 8014Επιπλέον τα προφίλ μπορούν να βαφτούν ηλεκτροστατικά ή να ανοδιωθούν σε οποιαδήποτε διαθέσιμη απόχρωση.
Οι μέγιστες διαστάσεις του προϊόντος είναι:
Μονόφυλλη σήτα: Πλάτος < 250cm  /  Ύψος < 240cm

Σήτα Μεγάλης διαφάνειας με ερπύστρια

σίτα-Thea

Η σήτα οριζόντιας κίνησης  είναι η ιδανική λύση για κουφώματα μπαλκονόπορτας όπου ο χρήστης θέλει να απολαμβάνει τη Θέα ανεμπόδιστα.

Λειτουργεί χειροκίνητα, διαθέτει ίσιο πανί μεγάλης διαφάνειας και ερπύστρια, και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο. Για το κλείσιμό της, ακινητοποιείται είτε με μαγνήτη.

Το προϊόν κατασκευάζεται με μαύρο πανί P.P.. Οι στοκ αποχρώσεις των προφίλ είναι: λευκό (RAL 9010), καφέ (RAL 8014), Επιπλέον τα προφίλ μπορούν να βαφτούν ηλεκτροστατικά ή να ανοδιωθούν σε οποιαδήποτε διαθέσιμη απόχρωση.

Οι μέγιστες διαστάσεις του προϊόντος είναι:
Μονόφυλλη : Πλάτος < 180cm  /  Ύψος < 300cm
Δίφυλλη : Πλάτος < 360cm  /  Ύψος < 300cm

Σήτα Επάλληλη

Επάλληλη-σίτα

Η επάλληλη σήτα οριζόντιας κίνησης είναι η ιδανική λύση για επάλληλα κουφώματα παραθύρου και μπαλκονόπορτας.

 Το προϊόν αποτελείται απο 1 ή 2 φύλλα που κινούνται παράλληλα πάνω σε κάσα αλουμινίου. Κατασκευάζεται με γκρι πανί fiberglass

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής μονόφυλλης επάλληλης σήτας όπου η κάσα θα καλύπτει ολόκληρο το άνοιγμα και το φύλλο τη μισή διάσταση ανοίγματος.

 Οι στοκ αποχρώσεις των προφίλ είναι: λευκό (RAL 9010), καφέ (RAL 8014). Επιπλέον τα προφίλ μπορούν να βαφτούν ηλεκτροστατικά ή να ανοδιωθούν σε οποιαδήποτε διαθέσιμη απόχρωση.

Σήτα Ηλεκτροκίνητη

Ηλεκτοκίνητη-σίτα

Η ηλεκτροκίνητη σήτα  είναι η ιδανική λύση για κουφώματα μεγάλων διαστάσεων ή περιορισμένης πρόσβασης καθώς επίσης για εξωτερικά αίθρια και πέργκολες.

Το πανί που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για αυτό το προϊόν είναι το Superscreen, μαύρου χρώματος, το οποίο σε συνδυασμό με το σύστημα ZIP (ειδικό αντιανεμικό φερμουάρ περιμετρικά του πανιού), προσφέρει απεριόριστη αντοχή στην ανεμοπίεση.

Οι πλαϊνοί διαρούμενοι οδηγοί είναι ειδικά σχεδιασμένοι έτσι ώστε να μην επιτρέπουν στο πανί να βγαίνει εκτός ακόμα και σε περιπτώσεις πολύ δυνατών ανέμων.

Η κίνηση του προϊόντος γίνεται με ενσύρματο ή ασύρματο μοτέρ. Τα μοτέρ που έχουν επιλεγεί μετά απο ενδελεχή έρευνα είναι πολύστροφα με σκοπό την όσο το δυνατόν γρηγορότερη κίνηση του προϊόντος.

Χαρακτηριστικά, διαθέτουμε μοτέρ το οποίο μπορεί να καλύψει ένα πλήρες άνοιγμα ή κλείσιμο της σήτας σε κούφωμα μπαλκονόπορτας ύψους 2,2 μέτρων σε μόλις 9 δευτερόλεπτα!

Τα προφίλ μπορούν να βαφτούν ηλεκτροστατικά ή να ανοδιωθούν σε οποιαδήποτε διαθέσιμη απόχρωση ανάλογα με την προδιαγραφή του έργου.

Το προϊόν έχει δοκιμαστεί για αντοχή σε θάλαμο ανεμοπίεσης του πιο αναγνωρίσιμου ευρωπαϊκού κοινοποιημένου φορέα δοκιμών ift Rosenheim, και έχει επιτύχει:

-Τη μέγιστη κλάση (3), βάσει του προτύπου EN 13561-2004-09 + A1:2008-10 που αντιστοιχεί σε ονομαστική πίεση 110 N/m² (≈ 47 km/h) & πίεση τέστ ασφαλείας 132 N/m² (≈ 52 km/h).

-Τη μέγιστη κλάση (6), βάσει του νέου προτύπουEN 13561-2015-05 + AC:2016-03 που αντιστοιχεί σε ονομαστική πίεση 400 N/m² (≈ 90 km/h) & πίεση τέστ ασφαλείας 480 N/m² (≈ 98 km/h).

Σήτα Roll-up

Σίτα-Roll-up

Η σήτα ελατηρίου κάθετης κίνησης είναι η ιδανική λύση για κουφώματα παραθύρων.

 Διατίθεται με κουτί 41mm και 32mm, λειτουργεί χειροκίνητα και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο. Για το κλείσιμό της, στο κάτω μέρος ακινητοποιείται με την βοήθεια ειδικά σχεδιασμένων στόπερ. 

 Το προϊόν κατασκευάζεται με γκρι πανί fiberglass.  

Οι στοκ αποχρώσεις των προφίλ είναι: λευκό (RAL 9010), καφέ (RAL 8014. Επιπλέον τα προφίλ μπορούν να βαφτούν ηλεκτροστατικά ή να ανοδιωθούν σε οποιαδήποτε διαθέσιμη απόχρωση.

 Για την ομαλή επαναφορά της σήτας, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης μηχανισμού επιβράδυνσης [αμορτισέρ].
Σε περιοχές με έντονο αέρα προτείνεται αντιανεμικό βουρτσάκι στους πλαϊνούς οδηγούς.
 

Οι μέγιστες διαστάσεις σήτας (οριζόντιας κίνησης): 1500mm x 2500mm

Παρακάτω θα βρείτε μια συνοπτική αναφορά σε όλους τους διαθέσιμους τύπους πανιών:

Fiberglass

FiberglassΑποτελεί το καθιερωμένο πανί που χρησιμοποιείται σε όλα τα κλασικά συστήματα σήτας.

Διαθέσιμες αποχρώσεις: Γκρι (προεπιλογή) & Μαύρο.

Συντελεστής σκίασης: 59%.

Εφαρμόζεται σε: Κάθετη, Οριζόντια, Ανοιγόμενη, Σταθερή, Επάλληλη.

Panorama

PanoramaΠανί fiberglass λεπτότερης πλέξης για καλύτερη ορατότητα.

Διαθέσιμες αποχρώσεις: Γκρι & Μαύρο.

Συντελεστής σκίασης: 67%.

Εφαρμόζεται σε: Κάθετη, Οριζόντια, Ανοιγόμενη, Σταθερή, Επάλληλη.

Pet Screen

Pet ScreenΙδανικό για ιδιοκτήτες κατοικιδίων καθώς λόγω της ύφανσης του δεν φθείρεται εύκολα.

Διαθέσιμες αποχρώσεις: Γκρι

Σύνθεση: Polyester με επικάλυψη βινυλίου.

Συντελεστής σκίασης: 64%.

Εφαρμόζεται σε: Ανοιγόμενη, Σταθερή, Επάλληλη.

Αντιβακτηριδιακό πανί

Αντιβακτηριδιακό πανί Πανί fiberglass με αντιβακτηριακές ιδιότητες το οποίο εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τον τρόπο λειτουργείας του.

Διαθέσιμη απόχρωση: Ανθρακί.

Συντελεστής σκίασης: 59%.

Εφαρμόζεται σε: Κάθετη, Οριζόντια, Ανοιγόμενη, Σταθερή, Επάλληλη.

Η σύνθεση του πανιού fiberglass SUNOX®, του μοναδικού ενεργού αντιβακτηριακού και αντιίικού πανιού σήτας, βασίζεται σε μια από τις πιο φυσικές φυσικοχημικές αρχές, την φωτοκατάλυση.

Η φωτοκατάλυση μπορεί να οριστεί ως «η επιτάχυνση της ταχύτητας μιας φωτόαντίδρασης η οποία οφείλεται στην παρουσία ενός καταλύτη». Ο καταλύτης αυτός δεν μεταβάλλεται ούτε αναλώνεται από μια χημική αντίδραση.

Συγκριτικά με την φωτοσύνθεση κατά την οποία η χλωροφύλλη δεσμεύει το φως του ήλιου ώστε να μετατρέψει το νερό και το διοξείδιο του άνθρακα σε οξυγόνο και γλυκόζη, το SUNOX® (με την παρουσία του φωτός, υγρασίας και οξυγόνου), παράγει ένα ισχυρό οξειδωτικό παράγοντα ικανό να μετασχηματίσει τις οργανικές ουσίες σε διοξείδιο του άνθρακα και νερό.

Η διαδικασία της φωτοκατάλυσης ενεργοποιείται με την παρουσία του φωτός και του αέρα, στοιχεία τα οποία δίνουν το έναυσμα για μια ισχυρή διαδικασία καθαρισμού, που οδηγεί στην αποσύνθεση και στον μετασχηματισμό των βακτηρίων, ιών και μυκήτων σε αβλαβείς ουσίες.

Η διάρκεια ζωής αυτής της διαδικασίας είναι ταυτόσημη με τη διάρκεια ζωής του πανιού. Έτσι λοιπόν είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιώντας συστήματα GS σε συνδυασμό με το SUNOX® επιτυγχάνετε την απόλυτη αντικωνωπική προστασία για εσάς και για τους αγαπημένους σας.

ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η εταιρεία Europa Σαγρέδος με έδρα το Ελληνικό Αττικής δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών από το 1931 και στον χώρο του αλουμινίου από το 1970.
Είναι βασικός αντιπρόσωπος των συστημάτων αλουμινίου EUROPA και ασχολείται με κατασκευές αλουμινίου, μεταλλικές κατασκευές, διαμόρφωση εσωτερικών χώρων και σκίαστρων.

Επισκευή

Για όλες τις σειρές κουφωμάτων για όποια επισκευή σε όλη την Ελλάδα.

Επισκευάζουμε όλους τους τύπους κουφωμάτων, με τα καλύτερα και ποιο αξιόπιστα εξαρτήματα της αγοράς .

Επικοινωνια

Αντικατάσταση

Ήρθε η στιγμή να αντικαταστήσετε τα κουφώματα σας ;

Αντικαταστήστε τα κουφώματα σας με μία από τις σειρές της Europa άμεσα και  χωρίς μερεμέτια.

Επικοινωνια

Ενεργειακή αναβάθμιση

Αντικαταστήστε τα μονά ή διπλά κρύσταλλα των κουφωμάτων σας

Τα ενεργειακά τζάμια επεξεργάζονται θερμικά και είναι ποιο ανθεκτικά και ασφαλή.

Επικοινωνια

Ειδικές κατασκευές

Δεκάδες λύσεις για ειδικές κατασκευές αλουμινίου.

Η δημιουργική έμπνευση δεν γνωρίζει όρια, αντικείμενα που προσελκύουν τα βλέμματα και προκαλούν θαυμασμό.

Επικοινωνια